Spørsmål og svar

Hvis du ikke finner svar her, kan du gå til kontaktsiden for å sende oss en e-post. E-post besvares hver dag, også i helger.

Du kan også ta kontakt via chat her på nettsiden, eller på facebook.

Når er siste frist for innlevering?

Svar: Siste frist for innlevering av første samordnet registermelding for avvikling er rundt 10. November. For å kunne avvikle samme år, må meldingen være ferdigbehandlet av skatteetaten innen 19. November, på grunn av kreditorfristen på 6 uker.

Når leverer dere inn avviklingen?

Svar:  Før vi går i gang bruker vi tid på å hente inn dokumentasjon fra offentlige register som brønnøysundregistrene, før vi utarbeider de nødvendige dokumentene til første meldingen. Etter dette er det en kreditorfrist på 6. uker før endelig sletting kan gjennomføres. 

Hva er vitsen med avvikle?

Svar:
Derfor har vi laget denne tjenesten, slik at du kan få hjelp til å registrere korrekt informasjon på en rask og enkel måte. Les denne artikkelen.

Jeg har glemt innloggingen min til Altinn?

Svar: Les denne artikkelen.

Hvem er Foras Drift AS?

Svar: Foras Drift AS er et autorisert regnskapsbyrå som ønsker å levere fremtidsrettede tjenester som tilpasses etter kundenes behov. Foras Drift AS håndterer behandlingen av avvikle på vegne av avvikle.no. Du kan lese mer om hvem vi er her.

Får jeg pengene igjen hvis jeg ikke er fornøyd?

Svar: Tjenesten leveres i henhold til kjøpsvilkårene, som du aksepterer når du bestiller. Vi gir ikke refusjon med mindre det er klart at Foras har gjort en alvorlig feil, eller at vi ikke klart å levere hele den avtalte tjenesten på grunn av feil fra Foras sin side. I slike tilfeller er erstatningen begrenset til Tjenestens salgssum. Kjøpsvilkårene kan du lese her.