Om Oss

Avvikle.no drives av Foras Drift AS (921 056 621 MVA).

Foras Drift AS er et nystartet regnskapsbyrå som satser på spesialtilpassede enkelttjenester, slik at våre kunder kan velge hva de vil gjøre selv, og få hjelp med akkurat det de trenger hjelp til.

Vårt hovedmål er å bidra til å gjøre det enkelt å drive eget selskap. Vi heier på dem som tør å satse, de som skaper fremtidens produkter og arbeidsplasser. Vi ønsker derfor å legge til rette for at våre kunder kan oppnå suksess, gjennom å tilby bistand til akkurat det du har behov for. Våre kunder trenger ikke å være en tradisjonell regnskapskunde for å få bistand hos oss, og står dermed fritt til å kunne tilpasse seg situasjonen de er i.

Dette gjør vi gjennom å tilby tjenester som skal supplementere regnskapsprogram som Conta, Tripletex, Fiken, Visma eAccounting, Centiga, Luca Regnskap m.m. som legger til rette for å senke terskelen for å føre regnskap, slik at bedriftene skal kunne føre sine egne regnskaper uten forkunnskaper.

Som tradisjonelle regnskapskunder får mange bedrifter bistand av sin regnskapsfører med å registrere endringer i brønnøysundregisteret, levere aksjonærregisteroppgaven, levere mva-oppgaver, årsregnskap, skattemelding, og avvikling/å legge ned virksomhet, men for bedriftene som fører sitt eget regnskap, er tilgangen på hjelp betydelig mindre. Tradisjonelle regnskapskontor tilbyr sjelden bistand med enkelttjenester, og krever at bedriftene må bli regnskapskunde om de skal få bistand med disse enkle tjenestene. Derfor har vi bestemt oss for å gjøre vårt ytterste for å utvikle tjenester som gir våre kunder større frihet, og samtidig en trygghet om at de alltid kan få hjelp om de trenger det.

I første omgang tilbyr vi tjenestene MVA-Registrering, aksjonærregisteroppgaven.no, selskapsendringer.no, avvikle.no, MVA-kontroll og regnskapssjekken.no
Flere tjenester er under utvikling, og vi jobber hardt for å kunne legge til rette for en enklere hverdag for akkurat din bedrift.

Vi holder til på Sula, en øy like utenfor Ålesund (Møre og Romsdal), men vårt fokus er på nettbaserte tjenester, så våre kunder er spredt over hele landet. Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med oss her.